Edzőtermi személyi edzés

13 – 80 éves korig.

Mi is az a személyi edzés?

Az óráim változatosak, azaz nincs két egyforma edzés…… Miért? Egyik oka a változatosság, amitől nem lesznek unalmasak a tornák. A másik ok, hogy a testünk nagyon hamar alkalmazkodik mindenféle mozgáshoz, így már nem megerőltető, gazdaságosan végzi el azt. A fejlődés is megtorpan. Ha a változatos edzésekkel mindig „új ingert” kap a testünk, akkor ő is érdemben tud válaszolni fejlődéssel. Vegyünk egy példát…. a futás fogyáshoz vezet…. na akkor a hosszútávfutók miért nem fogytak még el? Itt is megszokja a test a futásokat…. mindig fontos a változtatás!
A jó hangulatot én magam garantálom az edzésekhez.

Mit tartalmaz a személyi edzés?

Állapotfelmérés

Az első edzés nem más, mint már maga az állapotfelmérés, amikor látom mindenkinek a mozgáskoordinációját, terhelhetőségét, stb. Ekkor ismerkedünk meg, átbeszéljük a jövőbeni közös munkát, közben az edzést figyelve képet kapok a fittségi szintedről. Átbeszéljük a célod, esetleges problémákat, mint pl. sérülés, betegség, stb.

Táplálkozás tanácsadás

Tapasztalatom, hogy ha írok étrendet, "nem tart sokáig".... azaz először még lelkesen próbálja betartani mindenki, de elég, ha csak a munkahelyen történik bármi negatívum..... vagy épp nincs hozzávaló otthon, most nem azt kívánja az ember, stb. Ezen okok miatt igazodom mindenki táplálkozási szokásához, javaslom, hogy vezessenek a vendégeim étkezési naplót (esténként 1-2 perc). A leírtakból látom, hogy ha van "igazítani való"..... javaslatokat teszek változtatásokra. Sokszor elég csak egy-egy összetevőt lecserélni, akár konyhatechnológián változtatni. Így a meglévő szokásokat nem kell gyökresen megváltoztatni, hanem csak javítunk rajtuk. Senki nem fogja azt érezni, hogy teljesen mindenben változtatni kell, mert ez csak ideig-óráig működhet. Ezzel mindenki megtanulja, hogy mi a helyes választás, mit?, mikor?, mennyit? javasolt étkezni.

Életmód tanácsadás

A témát tekintve elég sokrétű lehet az életmód tanácsadás, mely egyik fő eleme a táplálkozási tanácsadás. Utóbbit természetesen tartalmazza az életmód tanácsadás, kiegészítve pl.: vásárlási, főzési, ételrendelési szokásokkal, stb. Az életmódja mindenkinek más és más, így annak tudom tanácsolni például, hogy óránként pár percet milyen nyújtó gyakorlatokat végezzen a gerincére, aki ülőmunkát végez, szemben a fizikai tevékenységgel.....

Helyszín

Synergym Fitness

1143 Budapest Hungária krt. 130.
Nyitvatartási idő:
Hétfő-péntek: 6:00 – 22:00
Szombat: 8:00 – 20:00
Vasárnap: 8:00 – 20:00

Jelentkezés

Vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található elérhetőségeim egyikén, vagy írj nekem egy üzenetet!
Árak

Tekintsd meg az áraim

 A bérlet 35 napig érvényes. Amennyiben szükséges, lehetőség szerint előző nap mondd le az edzést. A 24 órán belüli lemondás levonásra kerül. Az első edzés INGYENES!

Az áraim 2022 Január 1.-től érvényesek.

Edzőtermi személyi edzés árak:

Edzőterem árak:

Az edzőtermi személyi edzéshez értelem szerűen szükség lesz az edzőterem díját is megfizetni. Lehetőség van napijegy, illetve különböző bérlet csomagok vásárlására is. Az edzőterem árairól bővebben ezen a linken olvashatsz.
GY.I.K.

Személyi edzés kisokos

Itt megtalálod a leggyakrabban feltett kérdéseket. Amennyiben mégsem találnád a kérdésedre a választ, vedd fel velem a kapcsolatot és szívesen megválaszolom!

Edzőtermi személyi edzés
Kis és nagy törölközőket, a kicsit jó leteríteni a gépekre, eszközökre mielőtt dolgozunk rajtuk, amíg a nagyot edzés utáni zuhanyzáskor használunk. Kényelmes melegítő nadrág, póló, cipő. Zuhanyzáshoz szükséges eszközök. Víz! Bár utóbbit lehet vásárolni az edzőteremben is. 
Biztosra sosem mehetünk. Vannak időpontok, mikor átlagosan kevesen vannak az edzőteremben, de sosem lehet tudni. Megpróbálhatjuk 🙂

Természetesen! Vedd fel velem a kapcsolatot és segítek!

 Igen, de fontos tudnom mi a probléma, ezért mindenképp tudasd velem, hogy ehhez igazítva alakítsam ki az edzést.

Változó, ahogy tudunk egyeztetni. Amennyiben rugalmas tudsz lenni, akkor több az esély, hogy csak ketten leszünk. A kisebb csoportok azért vannak és szükségesek, mert a legtöbben ugyanakkor érnek rá. Korán reggel és késő délután-kora este érnek rá az emberek nagy átlagban, mi edzők nem tudunk pl. 8.00-17.00 ig dolgozni. Ha egyesével lenne mindenki, akkor sokkal drágábban tudnánk órákat tartani, tekintettel arra, hogy nagy a költségünk. A kis csoportokban nagyon jó kapcsolatok, barátságok alakulnak ki, motiválják egymást a vendégeim 🙂

Felveszem veled a kapcsolatot az űrlapon megadott elérhetőségeid egyikén, egyeztetünk egy időpontot, megbeszéljük a célod, majd kezdődhet a munka. 

Mire vársz még?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségeim

Keress fel!

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén és építsük fel együtt a testet, amire vágysz! 06:00-20:00-ig bármikor hívhatsz!

Skype: hazadi.judit
Telefonszám: (+36)-70-602-9046
Email: info@szemelyiedzes.com
Beszéljünk!

Írj üzenetet!

Scroll to Top