Online edzések

13 – 80 éves korig.
Online edzések

Végezd el az edzéseket otthon!

Az online edzéseknek a mai világunkban számos előnye van: egy kreatív edzővel szintén lehetnek a tornák változatosak, hatékonyak, nem kell utazni az edzőterembe és vissza, nagyon kevés eszköz szükséges (akár eszközök nélkül is megoldható). Édesanyáknak nehezen megoldható, hogy a pici mellett eljárjanak edzőterembe, az online világ könnyedén lehetővé teszi az otthoni mozgást számukra is. Az idő manapság egyik legfontosabb tényező, az online edzéseknek köszönhetően jobban be lehet illeszteni a tornát az életünkbe. 
 
Akiknek gátlásaik vannak közösségben tornázni, szintén jó választás az online edzés.
 
Az online óráim is változatosak, jó hangulatban telnek 🙂 
 
Az órák messengeren, viberen történnek, 60 percesek, előre egyeztetett időpontokban. 
A szolgáltatás tartalma

Mit tartalmaz a személyi edzés?

Állapotfelmérés

Az első edzés nem más, mint már maga az állapotfelmérés, amikor látom mindenkinek a mozgáskoordinációját, terhelhetőségét, stb. Ekkor ismerkedünk meg, átbeszéljük a jövőbeni közös munkát, közben az edzést figyelve képet kapok a fittségi szintedről. Átbeszéljük a célod, esetleges problémákat, mint pl. sérülés, betegség, stb.

Táplálkozás tanácsadás

Tapasztalatom, hogy ha írok étrendet, "nem tart sokáig".... azaz először még lelkesen próbálja betartani mindenki, de elég, ha csak a munkahelyen történik bármi negatívum..... vagy épp nincs hozzávaló otthon, most nem azt kívánja az ember, stb. Ezen okok miatt igazodom mindenki táplálkozási szokásához, javaslom, hogy vezessenek a vendégeim étkezési naplót (esténként 1-2 perc). A leírtakból látom, hogy ha van "igazítani való"..... javaslatokat teszek változtatásokra. Sokszor elég csak egy-egy összetevőt lecserélni, akár konyhatechnológián változtatni. Így a meglévő szokásokat nem kell gyökresen megváltoztatni, hanem csak javítunk rajtuk. Senki nem fogja azt érezni, hogy teljesen mindenben változtatni kell, mert ez csak ideig-óráig működhet. Ezzel mindenki megtanulja, hogy mi a helyes választás, mit?, mikor?, mennyit? javasolt étkezni.

Életmód tanácsadás

A témát tekintve elég sokrétű lehet az életmód tanácsadás, mely egyik fő eleme a táplálkozási tanácsadás. Utóbbit természetesen tartalmazza az életmód tanácsadás, kiegészítve pl.: vásárlási, főzési, ételrendelési szokásokkal, stb. Az életmódja mindenkinek más és más, így annak tudom tanácsolni például, hogy óránként pár percet milyen nyújtó gyakorlatokat végezzen a gerincére, aki ülőmunkát végez, szemben a fizikai tevékenységgel.....

Helyszín

Synergym Fitness

1143 Budapest Hungária krt. 130.
Nyitvatartási idő:
Hétfő-péntek: 6:00 – 22:00
Szombat: 8:00 – 20:00
Vasárnap: 8:00 – 20:00

Jelentkezés

Vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található elérhetőségeim egyikén, vagy írj nekem egy üzenetet!
Árak

Tekintsd meg az áraim

 A bérlet 35 napig érvényes. Amennyiben szükséges, lehetőség szerint előző nap mondd le az edzést. A 24 órán belüli lemondás levonásra kerül. Az első edzés INGYENES!

Az áraim 2022 Január 1.-től érvényesek.

Online személyi edzés árak:

További információk:

Az online órákat Viberen, Facebook Messengeren vagy Skype-on tartom. Amennyiben segítségre lenne szükséged a beállításban, vedd fel velem a kapcsolatot és segítek!
GY.I.K.

Személyi edzés kisokos

Itt megtalálod a leggyakrabban feltett kérdéseket. Amennyiben mégsem találnád a kérdésedre a választ, vedd fel velem a kapcsolatot és szívesen megválaszolom!

Online személyi edzés

– Internetkapcsolat
– Számítógép vagy okostelefon
– Heti pár óra szabadidő és akarat
– Az órákat Viberen, Facebook messengeren vagy Skype-on tartom.

– Mert kényelmes, az otthonodban is végezheted.
– Mert nem kell költened edzőtermi bérletre.
– Mert időt takarít meg neked, nem kell eljárnod egy edzőterembe.
– Mert rugalmas, akkor végezheted, amikor szeretnéd

Igen, hiszen nem attól lesz hatékony egy edzés, hogy hol történik.

A megfelelően összeállított edzésterv akár eszközök nélkül is ugyanolyan hatékonysággal bír, mintha konditeremben edzenénk gépekkel.

Igen, semmi akadálya, már több országban vannak vendégeim.

– Egy edzőtermi bérlet
– Az utazás az edzőterembe és vissza.
– A várakozás a gépekre és eszközökre.

Az állapotfelmérést követően 
– a te céljaidnak
– a te otthoni adottságaidnak
– az esetlegesen már meglévő eszközeidnek 
a hatékony kombinációjával készítem el az edzéstervedet és végig korrigálom az esetleges hibás mozdulataidat, vagy csak éppen motivállak, ha éppen arra van szükséged. 

Minden szolgáltatásom igénybevétele egy konzultációval egybekötött állapotfelméréssel kezdődik.

Így ezután a konzultáció után kezdődhetnek az edzések, az online személyi edzések közösen egyeztett időpont alapján indulnak.

Mire vársz még?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségeim

Keress fel!

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén és építsük fel együtt a testet, amire vágysz! 06:00-20:00-ig bármikor hívhatsz!

Skype: hazadi.judit
Telefonszám: (+36)-70-602-9046
Email: hazadijudit@gmail.com
Scroll to Top