Referenciák

Judittal 2018-ban kezdtünk el mozogni, akkor még edzőteremben. Már akkor is változatosak, átmozgatóak voltak az órák, nagyon figyelt a helyes gyakorlatvégzésre. A vírus óta online tornázunk, ami semmiben nem befolyásolta az előtte megszokottakat. A jó hangulat, a sok nevetés/hülyéskedés, de ugyanakkor a maximális figyelem még így is abszolút garantált! A fizikumom azóta kiváló, örökké hálás leszek!

Hámori Lili

Ha jó hangulatban, változatos feladatokkal szeretnél edzeni, akkor Judit a Te edződ!! Nyitott, vidám természete és sok éves személyi edzőként szerzett tapasztalata erre a biztosíték. A legkisebb hibát is észreveszi és kijavítja a feladatok kivitelezésekor, hogy minél hatékonyabb legyen az edzés. Ez már az 4. év, hogy járok hozzá és igazán jelentős fejlődést értem el. Azokat a gyakorlatokat, amelyeket az első évben 3 kg-os súlyzóval tudtam megcsinálni, most már 5 kg-os súlyzóval csinálom, a 4xfél perces plankből 4x1,5 perc lett. Az első két évben edzőteremben voltak az edzések, a Covid óta on-line edzésre járok hozzá, de nincs különbség, az on-line edzésen is ugyanúgy megdolgoztat. Ennek ellenére vagy épp ezért, szeretem az edzéseit.
Szász Cecília
54 éves vagyok. Régebben rendszeresen sportoltam, de 45 év felett elkezdett csökkenni a kedvem, nehezen tudtam rászedni magam az edzésre. Felkúszott 15 kg plusz súly, ami kihatott az egészségemre, ezáltal a kedélyemre is. Évekig próbáltam újrakezdeni a sportot, de nem ment. Közben jártam edzőterembe néhányszor, de eljárni, egyeztetni ezzel a munkámat, nehezemre esett. Kimondottan online edzőt kezdtem keresni, mert számomra így egyszerűbben megoldható az edzés, otthon kényelmesen pár perc alatt elkészülök és már kezdhetem is 🙂 Örülök, hogy megtaláltam Judit weboldalát. Azóta eltelt két év és rendszeresen edzek. Az edzések jó hangulatban telnek, közben beszélgetünk, az 1 óra gyorsan elrepül. Amióta Judit az edzőm sokkal energikusabbnak, erősebbnek, formásabbnak érzem magam. A gerinctorna gyakorlatok is nagyon hasznosak. Köszönöm Judit! Mindenkinek csak ajánlani tudom az edzéseidet.
Barlavitsné Győrvári Márta
Judittal 2018-ban ismerkedtünk meg, személyi edzőt kerestem Zuglóban és akkor a Thököly úton dolgozott. Emlékszem húsvét hétfőn írtam az első levelemet és szinte azonnal válaszolt, hogy tud új vendéget fogadni, ez nekem azt üzente, hogy fontos számára a munkája. A profilja elolvasásakor úgy éreztem, hogy már ismerem valahonnan és ez az első találkozásunkkor, bemutatkozó edzéskor kölcsönös volt, mintha ezer éve ismertük volna egymást, úgy tudtunk beszélgetni. Elmondtam, hogy mikor és miért váltottam edzőt, ezt Ő elmesélte férjének - Istvánnak, akit azóta személyesen is ismerek - mire Ő azt mondta párjának, hogy akkor “kösd fel a gatyád”. Következő alkalommal Judit ezt elmesélte, jót nevettünk rajta, és nem kellett az a bizonyos felkötése, mert nem lettem nehéz eset, ez azóta beigazolódott. Baráti kapcsolatunk lett a korosztályi különbségünk ellenére, vagy annak eredményeképpen. Sok mindent megbeszélünk, támogatjuk egymást néha az edzések alatti beszélgetéssel, vagy azon kívül. A Covid óta bevezetett online edzésforma nekem és sok társamnak nagyon bevált, rugalmas időpont foglalással, kényelmesen, saját környezetben, kevés otthoni eszközzel állítja Judit össze az edzésterveinket. Az ötletes eszközökkel minden testrész edzése megoldható és ezt az alkalmanként változó összeállítású edzés meg is adja. Az online kapcsolat ellenére ismerjük egymást azokkal, akikkel együtt, egyidőben edzünk, hiszen Judit mindenkivel beszélget az edzés alatt, ugyanakkor szeme rajtunk van, ha kell javítja, vagy határozottan jelzi, hogy sok a „duma” vagy a pihenő 😊 . Akár a teremben, akár online formában jó szívvel tudom ajánlani Panyor-Hazadi Judit személyi edzőt.
Csordás Ibolya
Lassan három hónapja járok Judithoz, s nagyon örülök hogy őt választottam személyi edzőmnek. Informatikával foglalkozom, így az időm nagy részét a számítógép előtt töltöm. Amióta járok az edzésekre sokkal fittebbnek érzem magam, s javult a közérzetem is. Judit minden gyakorlatot részletesen megmutat, elmagyaráz és a türelme is végtelen. Az edzések mindig jó hangulatban telnek, így mindig várom a következő alkalmat.
Valentyik Zoltán
Az csak egy dolog,hogy formálódom és az egészségemért is teszek,de teljesen kikapcsolnak Judit órái.Ennek az egyik oka az,hogy minden órán mást csinálunk,sosem unatkozom.A másik pedig,hogy közben csacsogunk,így észre sem veszem,hogy egyre nehezebb súlyokat bírok el. Nem csak szakmailag,de emberileg is csak ajánlani tudom.
Kerekes Borbála

2021 őszén találtam rá a szerencsének köszönhetően Juditra. Az edzőterem, (Synergym) ahol Ő dolgozik nyereményjátékot indított az egyik közösségi oldalon, miszerint minden héten egy edző fotóját kellett megosztani. Én ezt megtettem és mint már sokszor, most is mellém állt a szerencse. Elmondhatom, hogy Judit volt a nyereményem.

Eleinte heti két alkalommal, pár hónapja pedig már heti háromszor járok edzeni. Szeretem ahogy felépíti testre szabottan az edzéseimet, a terheltségi szintemnek megfelelően. Szeretek hozzá járni, mert ha valamit nem úgy csinálok ahogy kell, akkor figyelmeztet, hogy figyeljek a megfelelő végrehajtásra. Ő csak a javamat akarja és a legfontosabb, hogy bármennyire fáradt vagyok munka után, mégis alig várom, hogy mehessek tornázni, mert Juditnál kikapcsolok úgymond és amit elértem az eddigi 11 hónap alatt, azt neki köszönhetem a kitartásomon túl.

Az én eredményem eddig: 11 hónap alatt -14 kg.

Az idők folyamán a kapcsolatunk – a szimpátiának is és annak is köszönhetően, hogy hasonló természetűek vagyunk – baráti kapcsolattá alakult. Bármikor hívhatjuk egymást és mindent meg tudunk beszélni, ez legyen jó vagy akár rossz dolog. Az edzésnek köszönhetően kaptam a sorstól egy jóbarátot is.

Aki szeretne jó edzővel edzeni, csak Juditot keresse. 🙂

Kovács Beatrix

8 éve ismerem és járok Judithoz. Nagyon szeretem és jó a kapcsolatunk. Ő nem csak egy edző, hanem olyan, mintha a nővérem lenne, mert ha bármi problémám van akár edzéssel kapcsolatban vagy magán jellegű, mindig számíthatok a segítségére és a támogatására. 🙂 Eleinte edzőteremben kezdtük el a közös munkát, majd a járvány miatt online folytattuk, (jelenleg is) de ez kicsit sem befolyásolta az edzések jó hangulatát és hatékonyságát, amit Judit gyakorlatainak, illetve a segítségével beszerzett eszközöknek köszönhetek. 🙂
Meszerics Anna
Judittal könnyű együtt dolgozni az edzések során (teremben és online is), gondosan készül a gyakorlatsorokkal, részletesen elmond vagy megmutat mindent, és persze még a legnagyobb viccelődések közepette is figyel és persze kiszúr minden hibát. Hovatovább több év után még arra is ráérez, hogy milyen a kedved és ha egy nehezebb nap után edzel vele arra törekszik, hogy a vele töltött idővel elfeledtesse. Nem igazán tudom elképzelni mással az edzéseket.
Gaál Anna
Már 6 éve edzem Judittal - ez alatt az idő alatt több, mint 30 kilót fogytam, ami Nélküle nem lett volna lehetséges. Még anno edzőterembe kezdtem hozzá járni, de a covid alatt át kellett állnunk videós edzésre - mind a két típusú edzés bevált vele. Jól meg szokott dolgozni és izzasztani, de az órák mindig remek hangulatban telnek és az eredmények magukért beszélnek 🙂
Bacsi Dorottya Zsófia
Judithoz a karantén alatt (2020) kezdtem el "járn"i, amikor online edzést kerestem. Több edzővel is beszéltem és Judit mondta el nekem legrészletesebben, hogyan dolgozik, miben tud segíteni, hogy néznek ki az órák, így mellette döntöttem. Amellett, hogy a feladatok változatosak, nekem nagyon tetszik, hogy egy-egy gyakorlat alkalmával több testrészt is megmozgatunk. Számomra különösen fontos szempont, hogy a mozgás során odafigyeljünk a gerincre, csípőre, izületekre. Judit tanulmányai és tapasztalata sokat segít nekem ebben 🙂 Szkeptikus voltam, hogy otthon online végezhető gyakorlatokkal biztosan érezhető e a fejlődés. A jóleső izomláz bizonyítja, hogy működik a közös munka.
Juhász Judit
Egészen kiskorom óta táncolok, így mivel tisztában voltam vele, hogy egy rosszul kivitelezett gyakorlattöbbet árthat, mint használhat, ezért kezdtem el személyi edzővel edzeni. Az edzések jó hangulatban telnek és Judit személyében egy nagyon kedves embert ismertem meg. Ami a legfontosabb nekem az, hogy nem csak segít elérni a céljaimat, hanem mindig úgy érzem, mintha a saját céljainak is kezelné őket:) Ami számomra a legmeglepőbb és egyben az első kisebb siker volt, az az, hogy már 2 hónap után 10kilóval nehezebb lettem.
Pissinger Krisztián
1,5 éve járok edzésre Judithoz. Sokat keresgéltem az interneten személyi edzőt, de közülük ő volt a legszimpatikusabb. Az első személyes találkozásunk során is bebizonyította szakértelmét és teljesenbarátságos természete alapozta meg, hogy edzőmnek válasszam. Az edzéssel eltöltött idő jótékonyhatása rövid idő után megmutatkozott, így Judit segítségével már sokat fejlődtem. Minden óraváltozatos, Judit által személyesen előre elkészített edzésterv szerint végezzük a gyakorlatokat. Azórákon segít, tanácsot ad. Minden óra meghozta a kellő eredményét és az eltelt edzés után várom a következő kihívást. Mindenkinek tudom ajánlani Juditot és ha megismered bebizonyítja az általamleírt, őt jellemző dolgok biztosságát. Nagyszerű ember, kiváló edző és egy becsületet érdemlő barát. Na, készen állsz, hogy vele fejlődj?
Vida Zsolt
27 éves vagyok. Gyerekkoromban egyáltalán nem voltam túlsúlyos, sőt eléggé vékonyka voltam, általános iskolában sokat sportoltam, úsztam, kosaraztam, karatéztam, emiatt nem voltak súlyproblémáim. De ahogy véget értek ezek az évek, és más környékre költöztünk ezek valahogy szépen elmaradtak, és 10-12 év alatt felkúsztak a kilók. Egy ideig nem zavart, de miután egyre nehezebb volt megfelelő farmert vagy fölsőt találni, megelégeltem. 86 kg voltam, a 163 cm mellé. Bár barátomat nem zavarta, sosem szólt érte, engem már igen, ezért elhatároztam, hogy valamit csinálni kell. Persze jó pár dolgot kipróbáltam az évek alatt, mindenféle ketyerét, tablettát vettem topshopos edzőgépet, de a kitartásom eredmények híján nem tartott sokáig. Bevallom egy tévéműsorban figyeltem fel a személyi edzőkre és hogy mikre nem képesek,így arra jutottam, nekem is csak egy edző segíthet,aki megmondja mit és hogyan kell csinálnom és noszogat ha feladnám. Egyszerűen csak beütöttem a keresőbe hogy személyi edző és az elsők között dobta ki Judy honlapját. Egyből szimpatikus volt, így rövid halogatás után írtam neki, megírtam, hogy mi a probléma és hogy tudna e segíteni. Ezután következett a személyes találkozó, ahol elmondta, hogy mire számíthatok, megkérdezte mit szeretnék elérni és hogy csodát ne várjak, mert hosszú idő alatt jött fel a felesleg és nem is fog hamar lemenni. Kaptam étkezési javaslatot is, igyekeztem a lehető legjobban betartani. Eleinte persze hogy nehezen mentek az órák, de két hét után vettem észre hogy alig várom az újabb edzést, elkezdtem élvezni. Heti háromszor mentem Judyhoz, kemény másfél órákat, szép lassan de megindult a fogyás. Persze nekem is volt hullámvölgy, csalódás, de sikerült túljutnom rajtuk. Fél év eredménye: –11 kg, has -9 cm,comb -6cm, vádli -3cm. És még nincs vége. Egy éve hogy elkezdtem, azonban most már egyedül edzek hála a Judytól tanultaktól. Jelenleg 73 kg vagyok, a cél még kb.4-5 kg. Sokkal egészségesebben étkezem, energikusabb vagyok, a nadrágméretem 33-34-esről 30-31-esre csökkent, így most már könnyebben kapok farmert is.
Szathmári Angéla
Ismerve magamat, mindenképpen olyan edzést szerettem volna találni, amit nem hanyagol az ember időhiányra vagy fáradtságra hivatkozva, ezért úgy döntöttem személyi edző segítségét kérem. Juditra 2011. nyarán az interneten találtam. Már az első személyes beszélgetés is nagyon pozitív volt, ráadásul a legolcsóbb árakat kínálta az általam talált edzők közül, hamar eldöntöttem, hogy ő kell nekem. Félretettem a fitness edzésekkel szembeni minden előítéletemet és Judit szakértelmére bíztam magam. Judit alaptermészete szerint egy nagyon vidám, nyitott és elhívatott ember. Az elején rengeteg kérdésem volt, melyekre mindig kimerítő választ kaptam. Juditnál a gépek használatán túl sok egyéb eszközös vagy eszköz nélküli feladat is szerepel az edzéstervben, ezért órái nagyon változatosak, abszolút nem unalmasak. Judit kreativitása nem ismer határokat. Ezt bizonyítja az is, hogy egy bokazúzódás utáni rehabilitáció ideje alatt speciális edzéstervet dolgozott ki részemre, mellyel a bokát kíméltük, de minden egyéb testrészemet jól megmozgattuk. A fokozatosság betartása miatt mindig volt valami sikerélményem az edzés során, ezért szép lassan megszerettem ezt a mozgásformát. A szakmai segítség mellett azért is szeretek edzeni Judittal, mert szinte olyan, mintha a barátnőmmel edzenék, a pihenések ideje alatti csevegések szinte elfeledtetik azt, hogy éppen keményen dolgozom. Nagyon értékelem Juditban azt is, hogy a jó hangulat ellenére mindig figyel arra, hogy a gyakorlatokat helyesen hajtsam végre, amint hibázok, rögtön szól és javít. Kb. egy év alatt 20 kiló mínuszt, 42-es ruhaméretről 36-38-as ruhaméretet, egész szépen alakuló testalkatot és nem utolsósorban egy teljesen új életminőséget értem el. Mostanra a mindennapjaim része a helyes étkezés és a rendszeres edzés, újra önbizalommal teli napokat élek, melynek elérésében és szinten tartásában Juditnak nagyon sokat köszönhetek.
Nyul Zsuzsanna
Juditra az interneten böngészve találtam az egészséges életmód kereső-szókombinációval. A google az általa írt cikkeket dobta ki az elsők között. Honlapján olvastam, hogy személyi edzéssel is foglalkozik. Régóta nem sportoltam és a fitness világában nem voltam jártas. A cikkei elolvasása után jelentkeztem hozzá edzésre. A több hónapos közös edzés alatt kedves és dinamikus, határozott nőnek ismertem meg. Munkáját kellő szaktudással, szívvel és lélekkel látja el, szereti, amit csinál. Edzésről edzésre veszem észre izomcsoportjaim fejlődését és közérzetem javulását. A gyakorlatok közti pihenőidőkben és edzések végén jót szoktunk beszélgetni. Minden észrevételt meghallgat, semmilyen témában sem elutasító. Az élet minden területe érdekli, sokoldalú és sok információt gyűjt be. Véleményt csak kellő informálódással alkot. Nagyon jól érzem magam a csapatában, megszeretette velem a fitnesst. Szerintem, jó edzőt választottam Köszi az edzéseket, Judit!
Leimeter Ilona
A kedvesem, Ilona személyi edzője Judit. Én is elkezdtem abba az edzőterembe járni ugyanabban az időpontban, amikor edzéseik voltak. Én gyermek korom óta sportolok 13 éve csinálok súlyzós edzéseket és 8 évet voltam több küzdősportágban élvonalbeli versenyző. A súlyzós edzéseim mindig speciálisak voltak nem testépítő jelegűek. Mióta nem vagyok versenyzős inkább testet építek. Juditnak mindig vannak észrevételei az edzésem kivitelezéséhez, szívesen segít pedig nekem nem a személyi edzőm. Nagyon jó szakember és rendkívül segítőkész. Tartsd meg segítőkész, jó szokásodat, Judit!
Fodor István
Kezdjük az előéletemmel: pici koromtól kezdve több éven át versenyszerűen úsztam és triatlonoztam. Sportos kiscsaj voltam, nem voltam ugyan vékony soha, de izmos, jóalakú. Aztán az akkori edzőm egyszer csak azt mondta a szüleimnek, ha azt szeretnék, hogy a jövőben úgy nézzek ki, mint egy lány, akkor azt javasolja, hagyjam abba versenyszerű úszást... Na hát erre nem számítottunk, bár igaz elég gyorsan fejlődött az izomzatom. Kiborultam, mert imádtam úszni, nem baj, mondták a szüleim, csinálunk mást! Ekkor kezdődtek a következő próbálkozások: futás-untam, kézilabda-megszűnt ahova jártam, atlétika-untam, teremben edzeni-untam...és szépen lassan jöttek fel rám a kilók. Igazán az zavart, hogy ha fel kellett mennem egy lépcsőn már rosszul voltam. Ezért találtam ki, hogy akkor most személyi edző és kész ez a végső megoldás a számomra! Merthogy a sok unalom közepette aztán szépen ellustultam és nem jártam már sehova, bár sokszor elhatároztam, mindig találtam kifogást, hogy ma mért nem kelek fel előbb edzeni...gondolom sokunknak ismerős a helyzet. Nem baj, a személyi edző majd vár rám és nem lesz pofám lemondani az órákat! 🙂 Most mondhatnám, hogy alaposan átnéztem a weben talált oldalakat a témában, de nem! A második kattintásra megtaláltam a szemelyiedzes.com-ot és vagy két órát böngészgettem. Először is a közvetlen stílus volt ami megfogott, másrészt, hogy nem a külsőségekre ment a honlap, hanem a tartalomra. Minden szépen leírva, elmegyarázva, hogy a kevésbé hozzáértők is képben lehessenek és ne az izomcsoportok latin kifejezései között lavírozzanak, hanem értsék is amit olvasnak. Egy kedves, közvetlen, ugyan akkor vérprofi személyiség rajzolódott ki lelki szemeim előtt. Felhívtam. Rögtön másnapra megbeszéltünk egy személyes találkozót. Nem kellett csalódnom! Mosolygós, vidám, csinos csajszi fogadott, megdumáltunk mindent és mentem is másnap edzeni!

Az első órán már úgy beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást, minden feladatot megmutatott, ha nem ment elsőre megint és megint, minden percben figyelt rám, hogy mindent helyesen csinálok-e, nehogy sérüljek vagy hasztalan legyen a gyakorlat.Rá kellett jönnöm, hogy amit addig teremedzés néven műveltem, annak köze nem volt egy igazi kiadós edzéshez! Pedig azt hittem nagy király vagyok, de igazából csak bohóckodtam...nem csoda, hogy soha nem volt izomlázam (és vajon ez mért nem volt gyanús nekem?) 🙂 Ennek most már lassan 10 hónapja, és azóta is imádok Judyhoz járni edzeni, szabály szerint rosszul vagyok ha közbejön valami. Ez nem csak edzés!!! Ez egy szuper program, egy társasági esemény, egy jó hangulatú baráti találkozó, és közben még formálódok is! Kell ennél több? Az első hónap után úgy voltam vele, hogy nem baj ha egy dekát se fogyok, annyira jó mozogni, olyan jókat röhögünk minden órán és ez Judy minden vendégére igaz, mert mindig nagyon jó a hangulat! 🙂 Ülőmunkát végzek napi sok órában és amióta járok edzeni nem fáj a hátam, a derekam nem szakad le mire hazaérek és nem fulladok meg ha fel kell mennem a harmadikra gyalog, mert speciálisan gerinctorna elemek is be vannak építve a gyakorlatokba, nyújtások és erősítők is, vagyis egy helyen megkapsz mindent amit csak el tudsz képzelni úgy, hogy közben folyamatos kontroll alatt vagy!

Egy szó, mint száz: JÓ HANGULAT, PROFI EDZÉS, VÉGTELENÜL KORREKT ÉS KEDVES EDZŐ!!! 🙂

Ui.: I LOVE KITÖRÉS! Edzésre fel emberek! 😉
Bossányi-Jung Diána
Soha életemben nem voltam sportos, de mozogni mindig is szerettem, ám túlzásba sose vittem. Se nem voltam vékony se nem kövér, inkább ilyen alaktalan?! Fél év cserediákság alatt azonban szépen „kikerekedtem.” Miután hazajöttem, kipróbáltam pár egyszerűbb módszert: futottam, 6 után nem ettem, de nem nagyon lett eredménye. A barátaim ajánlották, hogy járjak személyi edzőhöz, de én azt sem tudtam, hogy mi fán terem a gyúrás és kicsit idegenkedtem is tőle. Végül beláttam, hogy vagy akkor kezdek magammal valamit, vagy soha: elkezdtem edzőt keresni. Egyrészt reméltem, hogy külső motivációt szolgáltat, másrészt pedig tényleg kellett valaki, aki megmutatja, hogy mit hogyan kell csinálni. Szinte azonnal ráakadtam Judit honlapjára és le is ragadtam egy jó időre. Végigolvasgattam a cikkeket és a hozzászólásokat. Már ez alapján is nagyon hitelesnek és szimpatikusnak tűnt. Még böngésztem egy kicsit, de végül őt hívtam fel először. Gyorsan megbeszéltünk egy találkozót, ahol azonnal el is kezdtük az edzést. A személyes találkozás még jobban meggyőzött a döntésem helyességéről. Nagyon vidám csaj, soha nem unatkozom, ha vele edzek. Mindig röhögünk valamin vagy dumálunk a gyakorlatok közben. Ami még tetszik, hogy minden alkalom különbözik, sosincs két egyforma edzés. Mint megtudtam Judittól ez azért fontos, hogy ne szokjanak hozzá az izmok egyfajta mozgáshoz, mert akkor nem fejlődnek tovább. Ez is mutatja, hogy mennyire lelkiismeretes. Egy-két egyszerű étkezési tanácsot is adott Judit, amiket egyáltalán nem volt nehéz betartani. Az eddigi eredmény nagyon meggyőző. 10 kilót fogytam öt hónap alatt, és kezdek normális formát ölteni, soha nem látott helyeken fejlődtek izmaim. Épp most kellett egy új lyukat furatni az övemre, pedig amikor elkezdtük még a harmadik lyuknál csatoltam be  Ha épp nem tudunk találkozni Judittal, akkor már magamtól is lemegyek az edzőterembe és a korábbiakkal ellentétben egyedül is jól esik az edzés. Így lett a külsőből belső motiváció. Nagyon örülök, hogy találkoztam Judittal és csak ajánlani tudom mindenkinek. Vigyázzatok, mert mellette még akár meg is szerethetitek az edzést!
Nagy Dániel
Az interneten keresve találtam Judit honlapjára, megfogott a honlap közvetlensége és a sok információ ami megtalálható rajta. Felhívtam Juditot és találkoztunk az edzőteremben. Megbeszéltük miért edzenék (erőnlét javítása, tömegnövelés), mesélt úgy általában az edzésekről és minden kérdésemre spontán és teljesen érthetően válaszolt. Kifejezetten barátságos, szimpatikus természete megerősített abban, hogy hozzá járjak edzeni. Rá egy hétre kezdtük az edzéseket, már az első alkalom is jó hangulatban telt, teljes sikerélménnyel. Óráról-órára különböző gyakorlatokat állít össze, elmeséli a köztük lévő különbségeket (pl nehézségben, vagy hogy egy izomcsoport mely részére hat ki). Minden gyakorlatot részletesen bemutat, felhívja a figyelmet a lehetséges hibákra és természetesen minden gyakorlatnál megnézi, hogy tényleg jól végzem-e el. Rögtön szól, ha valamit nem úgy csinálok, ahogy kellene. Végig türelmes, lelkesítő és segítőkész, ilyen jó környezetben tényleg hamar elsajátíthatók a gyakorlatok. Könnyen elbeszélgetünk sokféle témáról, sokat nevetünk, az edzések pörgősek. Bármilyen kérdésemre őszintén és érthetően válaszol. A gyakorlatokat úgy válogatja össze, hogy folyamatos legyen a sikerélmény és a fejlődés is és ne legyenek unalmasak, egyhangúak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki gondolkodik edzésen, de nem tudja hogyan is kezdje. Judittal az edzés a mozgás örömét jelenti, és folyamatos a vidám hangulat:)
Mérey Péter
Az elhatározásról:2010. júniusában elhatároztam, hogy nem az újabb és újabb fogyókúrák kipróbálásától várom a csodát, hanem komoly edzésbe kell kezdenem, most vagy soha, és megpróbálom „önerőből” megvalósítani a „fogyást”. A felvetődött problémákról: Persze, arra hamar rájöttem, hogy az „önerő” a legproblémásabb része a tervemnek. Én társasági ember vagyok, tehát nem éreztem volna jól magamat egy papírra felírt edzésterv társaságában, pláne, hogy az edzőtermi gépek helyes használatáról, a gyakorlatok helyes elvégzéséről fogalmam sem volt akkor. És az is igaz, hogy, magamat az egyéni edzés esetén könnyebben is meg tudom győzni, hogy miért is hagyom ki az aznapra betervezett edzést. (Gondolom, ez sokaknak ismerős?!:-)) Az internetről:A probléma felszámolásához az internet segítségével, a számomra megfelelő keresési paraméterekre a www.szemelyiedzes.com lett a legelső találat. Az egymásra találásról: Miután gondosan átrágtam magamat az ott található információkon, és megnéztem a képeket és hozzászólásokat, felhívtam Juditot. Egy személyes találkozó alkalmával, megbeszéltük, hogy hol állok jelenleg, mit szeretnék elérni, azt heti hány edzéssel tudjuk megvalósítani. Azért itt az is nagyon lényeges szempont volt Judit kiválasztásában, hogy a beszélgetésünk 10. percét követően már úgy éreztem, nem is most találkoztunk először (a talpraesettsége, a közvetlensége és a jó humora meggyőzött). A fejlődésről:Erőnlétemről csak annyit, hogy július elején, amikor az első 20 felülésemet megcsináltam, már attól valóságos hősnőnek éreztem magamat. Azóta eltelt 4 hónap alatt, azt hiszem, már az edzőterem összes gépét használtam, többféle funkcióban is. Ezenkívül Judit (először meggyőzött aztán) rászoktatott a súlyzós edzésekre is, amitől valóban jobban érzem magamat, sőt élvezem! A súlyzós edzés nálam nagyon jól kompenzálja az irodai ülés közben felvett rossz tartást! Az edzésekről:Judit azt írja a honlapján, nála „nincs két egyforma edzés”, ez a kijelentés készpénznek vehető, én folyamatosan ezt tapasztalom. Valóban nem volt még olyan edzésnap, amikor azonos feladatok kerültek volna elő. A variálás nagymestere az én személyi edzőmA jó hangulat pedig tényleg garantált! Bármennyire is fáradtan megyek le az edzésre, a végére csodálatos módon minden porcikám tele van energiával és a hangulatom is jobb (már csak azért is, hogy ismét megcsináltam egy edzést). Juditról:Juditról pedig azt hiszem a következő mondat sok mindent elárul; Ő az a lány a teremben, aki mindenkivel jóban van és ő az a lány, akivel mindenki jóban van. Összegezve:A személyi edzés egy nagyon jó módja annak, hogy biztosan lemenj a terembe edzeni. A személyi edző tanít meg arra, hogyan mozgasd át megfelelően minden izomcsoportodat. Azt tudom, hogy Judit nélkül már valószínűleg az edzés is egy kis múló hóbortként lenne emlegetve az életemben. 4 hónap alatt érzem, hogy a testtartásom szebb, a karom, a combom, a fenekem feszes lett.
Kiss Léna
Világ életemben nehezen vettem rá magam a sportra. Nem azért mert nem szeretek mozogni, csak mindig mindenbe hamar beleunok. Körülbelül egy hónapig tart a lelkesedés, aztán nehezen veszem rá magam a folytatásra. Ülőmunka mellett, nagyon sokáig semmit nem mozogtam. Amikor már hajmosás közben fájt a karom attól, hogy tartani kellett, elhatároztam, hogy így nem mehet tovább. Tudtam, hogy külső motiváció nélkül egy hónap után úgyis megint bármilyen mozgást abbahagynék, így elhatároztam, hogy személyi edzőt keresek. Fontos volt, hogy ne kelljen sokat utaznom, így kifejezetten a 11. kerületben keresgéltem. Több lehetőséget is találtam, de Judit honlapja tetszett meg a legjobban. Minden rajta volt naprakészen és részletesen, gyorsan írtam is neki e-mailt. Nagyon meglepődtem, mert pár óra múlva már jött is a telefon, hogy persze mehetek, meg is beszéltünk egy közös időpontot, és pár nap múlva már mehettem is edzésre. Azóta már másfél éve rendületlenül járok hozzá, pedig a korábbiakban maximum egy hónapig tudtam bármilyen sportolási szokást megtartani. De ez nem csoda, hiszen minden edzés jó hangulatban telik, a jó beszélgetések elterelik a figyelmet a kemény munkáról. Judit jól kezeli azt is, ha nyűgös vagyok, de persze ha hisztizek se enged lazsálni. Mindenkinek ajánlom, hogy ragadja meg ezt a lehetőséget, ha eddig semmi nem is jött be, ez jó lesz.”
Pap Zsuzsanna
Sokszor vágtam már bele minden féle mozgásformába, de majdnem mindegyiknél hamar akadt valamilyen kifogás arra, hogy miért ne járjak tovább, miért hagyom abba. Arra jutottam, hogy ha volna valaki, aki számonkér és egyben segít is, talán nem adnám fel annyira könnyen a dolgot, ezért eldöntöttem, hogy személyi edzőt keresek és kipróbálom a teremben való edzést. A munkahelyemhez közel lévő edzőtermek oldalain keresgéltem és így találtam rá Judit oldalára is, ami már önmagában is annyira nyitottságot és közvetlenséget sugallt, hogy vettem a bátorságot és megbeszéltem az első találkozót Judittal. Ennek már lassan 5 hónapja, azóta kezdetben hetente kétszer, mostanában már hetente háromszor járok Hozzá – és már egyáltalán nem „muszájból” hanem mert jól esik, mert jól érzem magam az edzések alatt és utána is és nagyon hiányérzetem van, ha nagy ritkán egy-egy alkalom valamiért kimarad. Biztosan nem lennék ennyire kitartó, ha nem ösztönözne Judit edzésről-edzésre arra, hogy próbáljam átlépni a saját (elképzelt) határaimat. A kemény munkát változatossá és sokszínűvé teszi a rengetegféle gyakorlat, és emellé még állandó jó hangulat is társul.
Iván Györgyi
Mikor elhatároztam, hogy nekiállok edzeni, fogalmam sem volt hol kezdjem, ezért személyi edzőket kerestem az interneten. Találomra több honlapot is megnéztem és leginkább Judité győzött meg. E-mailt írtam neki, egyeztettünk időpontot és az edzőteremben találkoztunk, ahol megmutatta a gépeket, beszélt az edzésekről és gyakorlatban is láthattam (éppen ketten edzettek a felügyelete alatt). A személyes találkozás megerősítette, hogy Juditnál szeretnék edzeni, formálódni. Azóta is hozzá járok (kisebb-nagyobb megszakításokkal). Az edzések kemények, de jó hangulatúak. Judit türelmes, kedves és szakmailag nagyon jól felkészült edző!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom korra és nemre való tekintet nélkül:)
Kulcsár Katalin
Amikor 5 évvel ezelőtt leszoktam a cigiről, mellette elkezdtem aerobikra járni, hogy ne hízzak el még jobban. Éveken át jártam különböző típusú órákra, kicsit fogytam is, de igazából sose volt látványos eredménye még akkor sem, ha mellette az étkezésre is odafigyeltem. Aztán tavaly valamilyen netes cikk hatására kerestem személyi edzőt, arra gondolván, hogy ezt a módszert is kipróbálom és így jutottam Judit honlapjára - ami nagy szerencse volt! Lassan egy éve járok hozzá és nagyon megszerettem őt is, ezt a típusú edzést is, pedig régen rettegtem a konditermektől. Arról nem is beszélve, hogy egy év alatt többet formálódott a testem, mint előtte több éven keresztül. Mindig örömmel megyek az edzésekre, nagyon jó érzés alkalomról alkalomra megküzdeni a súlyokkal. Judit nagyon kedvesen és vidáman, de igen határozottan tud motiválni! Így hát úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy Őt találtam meg a neten, az edzések olyannyira az életem részévé váltak, hogy úgy érzem, mindig fogok edzeni, amíg csak bírom.
Wappel Natália
2011-ben úgy döntöttünk a párommal, hogy összekötjük az életünket. Nagy lelkesedéssel vágtam bele az esküvő szervezésébe, azonban az örömöm nem volt felhőtlen. Minden menyasszony vágya, hogy a nagy napon csodálatosan mutatasson, de mivel jelentős többletsúly volt rajtam, így számomra ez a vágyálom szertefoszlani látszott….. Ekkor találtam rá Juditra! A következőkkel tudnám őt jellemezni: szakmai hozzáértés, precizitás, pontosság, kedvesség, humorosság, megértés, kompromisszumkészség, kitartás, megbízhatóság, empátia, folyamatos elérhetőség. Az edzések jellemzői:
  • tökéletesen személyre szabott, megtervezett
  • a fokozatosság elvét követik
  • változatos és dinamikus órák
  • maximális figyelem irányul a vendég felé
  • folyamatos a motiváció nyújtás
  • a sikerélmény garantált, ha követed az instrukciókat
  • megfizethető ár
A Judittal elöltött idő alatt rengeteget formálódtam, (fogytam és izmosodtam) nőtt az önbizalmam, barátokat szereztem, (ugyanis az edzőteremben még erre is van lehetőség) megtanultam a konditeremben lévő gépek használatát, illetve a saját testsúlyos elemek megfelelő kivitelezésének módját. A gyakorlatok helyes végrehajtásának elsajátítása után az edzéseket már egyedül végezhettem, de Judit nem hagyott magamra, mivel ő állította össze az edzéstervet, és az edzéseim során mindig rajtam tartotta a szemét Az eredmény nem váratott magára, a nagy napon jól éreztem magam a bőrömben… ez azonban még mindig nem volt elég, a véglegesen kitűzött cél messze volt….A mozgás a mindennapjaim részévé vált és el sem tudtam volna képzelni úgy egy hetet, hogy nem megyek edzeni. Nagyon sokat köszönhetek neki és mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Jelenleg nem járok hozzá, mert időközben életet adtam a csodálatos kisfiamnak, de amint megint lehetőségem nyílik rá, nagyon szeretnék hozzá visszatérni, mert megéri! Ha szeretnéd elérni a céljaidat, és nem csak egy edzőt szeretnél, hanem egy barátot is, akkor egyértelmű kit kell választanod! (Az első képen 85 kg míg a másodikon 73 kg és 16 hetes kismami)
Gyulai Mária
Mielőtt elkezdenék Judittal „foglalkozni”, mindenképp fontosnak érzem az előzmény bemutatását, azaz a procedúrát, ami a nála való edzéshez vezetett. Valamikor réges-régen volt egy fiatal srác. Ez a fiatal srác a középiskolát befejezvén gondolta, hogy erdésznek tanul tovább, mert érdekelte a szakma. Így is lett. A több éves tanulmányai alatt átalakultak bizonyos szokásai, köszönhetően a sok „szakgyakorlatnak” terepen: azaz a mozgás jót tett neki, viszont ezzel az étvágya is nőtt. Nosza vége szakadt a tanonc életnek és az ifjú frissen végzett, belecsöppent a munkakeresés néha kissé kicsavart világába és végül is repülőgép szerelő lett belőle… Igen ám, de a mozgás, amit olyan jól megszokott már erdészként elmaradt, az étvágy viszont nem csökkent. Bár eddig sem volt aprónak mondható a legény. Na már most ez az állapot pár év alatt sokat romlott és mire hősünk észbe kapott, a tükörből akit hosszú ideje tekintett barátjának, most valami formátlan massza integetett vissza rá, nosza nem is kellett több! Elhatározta magát az ifjonc, hogy megálljt parancsol saját hanyatlásának. Neki is állt! Önerőből futotta a kilométereket, figyelte az étrendjét és ez működni is látszott jó pár hónapig, mikor is a kezdeti lelkesedése kezdett alábbhagyni és egyre több „csalást” engedett meg magának. Aztán egyszer csak rájött a dologra hősünk, de megint csak későn, és majdhogynem elölről kezdhette az egészet. Mondanom sem kell a fiú eléggé csalódott lett, és motiváltság szerint sem volt már a toppon, de ismét belekezdett egyénileg. Viszont ekkorra már megfogadta, hogy amint a legkisebb nyoma is látszik egy újabb „leengedésnek” vagy „csalásnak” azonnal segítséghez fordul. Így is tett. Először elkezdett kardvívást tanulni, de egy kis idő múlva ezt kevesellte, illetve a teste sem fejlődött úgy, ahogy szerette volna. Így aztán elgondolkozott, hogy szeretett sportja mellett mi lehetne még számára hasznos… Ekkor állapodott meg a tekintete egy edzőtermen, és gondolkozott el: -Jó lenne ezt a fajta edzést is kipróbálni! Közelebb menvén viszont ahogy kívülről szemlélte a benti eseményeket ráébredt, hogy ehhez egyedül nem sok türelme és még kevesebb hozzáértése van. Így elhatározta, hogy keres valami megoldást. Néhány óra utánanézést követően meg is hozta a döntését: Személyi edzőhöz fog járni, és nem is akármilyenhez! Ekkor valahol Pest megyében egy szőkés hajú nő (valószínűleg) mit sem sejtve kapott egy e-mail üzenetet egy ismeretlentől. Az e-mailből telefon lett, a telefonálásból pedig személyes találkozó, és az első edzés. Így indult hát Pálla Kristóf az önmaga újjáépítésének néha keményebb, de biztosnak tűnő útján.

Mint olvasható volt, célom adott, és Judit kiváló személye és szakértelme nagy segítséget nyújt számomra annak elérésében. Ezúton is üzenem mindenkinek aki olvassa eme sorokat: Nekikezdeni sohasem könnyű, végigvinni pedig még nehezebb a „testnevelést”, főleg egyedül! Ha lankad a motiváció és a kedv, sohase féljünk segítséget kérni, mert extrém esetekben az egészségünk múlhat rajta! Saját példa: egy évvel azután, hogy befejeztem az erdészetit, 140 kiló körül voltam. Jelenleg 118 kg körül mozgok, és lassan de biztosan formálódok át valami emberivé Judit segítsége által.

Viszont ahogy elnézem már épp eleget írtam magamról (talán sokat is). Így beszélnék arról, hogy az én szememben milyen is az edzőnő: Mindenekelőtt közvetlen, és jól alkalmazkodik. (Könnyen megtalálja a közös hangot szinte bárkivel) Kedves és aranyos, de amit kér, azt keményen megköveteli. Nála dolgozni kell! (Bár aki edzőterembe személyi edzőnél edz, az mit vár? Nemde? ) Eléggé rugalmas. Nála úgy érzi az ember, hogy „A vendég az első”. Fordult már elő olyan, hogy csak miattam fél órával előbb kezdtünk, pedig az ő idejét tekintve ez problémásnak látszott. A hozzáértése szerintem több, mint rendben van! Mindig személyre szabottan készül, és odafigyel a gyakorlatok helyes végrehajtására, amiket természetesen először ő maga mutat be. Az edzései változatosak, nincs két ugyanolyan edzés, így a dolog nem kezd monotonná válni. Bár milyen kérdésre pontos választ ad (persze a szakterületén belül) Az én esetemben remek étkezési tanácsokkal látott el. Összességében mindenkinek ajánlom (kivéve talán a kávé utálóknak, de ez csak azoknak mond valamit, akik már találkoztak vele.)
Pálla Kristóf
Súly problémám leküzdésének megoldásához szakembert kerestem. Első lépésként dietetikushoz fordultam, aki segített a helyes étrendem kialakításában. Második lépésként pedig személyi edzőt kerestem, aki megfelelő gyakorlatokat irt elő. nterneten és édesanyám baráti társaságában érdeklődve jutottam el Judithoz, akit telefonon anya megkeresett. Az első pillanattól fogva nagyon kedves és segítőkész volt. Megbeszéltünk egy személyes találkozót, amelyen elmondta az általa ajánlott gyakorlatokat és azt, hogy hány alkalommal KELL minimum egy héten elvégezni azokat, ahhoz, hogy sikeres legyen a munkánk. Nem egész egy évig volt szerencsém a szigorú és nagyon profi irányítása alatt „dolgozni”. Soha nem hagyta, hogy csüggedjek, hogy feladjam, amikor úgy éreztem nem bírom tovább – mert volt ilyen is -, ilyenkor biztatott és eszembe juttatta, honnan indultam és hova kell eljutnom, s hogy már mennyi kg és cm ment le rólam. Egy biztos: nélküle nem sikerült volna, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem, nagyon megszerettem. Sajnos iskolai teendőim nem teszik lehetővé, hogy továbbra is igénybe vegyem a segítségét. Mindenkinek ajánlom aki emberi és szakmai szempontból egy felkészült, lelkiismeretes, ugyanakkor nagyon-nagyon következetes és szigorú szakembert szeretne segítségül, ahhoz, hogy a testét formába hozza. 8 hónap alatt 15 kg-ot fogytam, amivel a dietetikusom is maximálisan meg van elégedve. Ennél többre azért sincsen szükség mert, tapasztalatból tudom, hogy közel a duplája jön vissza. Kedves Judit, nagyon szépen köszönöm ezúton is, hogy mellettem voltál és segítettél!!!!!!!! További munkádhoz sok sikert kívánok nagyon sok szeretettel!
Pócsay Karméla
Eddig egyikünknek sem volt kitartása ahhoz, hogy hosszú távon edzőteremben nyomjuk. Judit mellett fel sem merül, hogy abbahagyjuk. Az edzéseken - amikor éppen nem nyögünk a súlyok alatt - sokat nevetünk, jó a hangulat. Még bő félév után is tud olyan gyakorlatot mutatni, amit még sosem csináltunk. Folyamatosan figyel és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy pontosan hajtsuk végre a feladatokat a sérülések elkerülése érdekében, ugyanakkor megbízik bennünk és nem számolja a gyakorlatokat. Mindig mosollyal motivál arra, hogy maximálisat nyújtsunk. Annyira jól érezzük magunkat Judittal reggelente, hogy ez alkalomból egy verset is faragtunk neki. Íme:

Ég a combfeszítőn a lábizom alja, Súlyokat emelget a lányok s fiúk karja, Előre kitörést vezényel Judit orvul, Homlokunkon a verejték menten lecsordul.

Repül a vezényszó: Scott-pad a téma, Háromszor tizenötöt nyomjál Te léha! Tűri az ember, tűri ameddig tűrheti, Azzal álla bosszút, ha feladatát elvégzi.

Egy, csak egy leány van talpon a teremben, Körülötte a vendégek kifulladva fekszenek, Judit cinkos mosolya ránk veti sugárát, Mindenki örül, becsülettel elvégezte munkáját.

Magdi: Őszinte volt minden, amit leírtunk. Úgyhogy én köszönöm, hogy ilyen klassz edző vagy! A célomat, hogy megszeressem a mozgást és az edzéseket, gyakorlatilag már 2 hét után elértem veled. Tekintve, hogy soha nem mozogtam semmit, számomra 180 fokos fordulatot jelent, hogy most rendszeresen járok hozzád, sőt, még élvezem is és eszem ágában sincs abbahagyni.

Szeretünk Judit! 🙂
Magdi és Miki
Egy éve kezdtem Judithoz járni. Úgy gondoltam, szükségem van valamilyen plusz motivációra ahhoz, hogy rendszeresen járjak edzésre, az, hogy havi bérletet váltottam a fitnesztermekbe nem volt elég kényszerítő erejű rám nézve, mindig találtam valamilyen kifogást, hogy miért ne menjek. Ez teljesen megváltozott, mióta Judithoz járok szeretek sportolni járni, az edzések változatosak és jó hangulatban telnek. Egyértelműen érzem magamon a jótékony hatását a mozgásnak. Ha olyan edzőt kerestek, aki mindig elérhető, lelkes, maximálisan igyekszik alkalmazkodni hozzátok és megbízható, akkor Judit az emberetek.
Fülöp Dorottya
Mielőtt megismertem volna Juditot, többféle mozgást is kipróbáltam (pl aerobic órák,zumba,capoeira) de valahogy egyik sem kötött le igazán, mert egy idő után mindegyiket feladtam... Aztán egy nap úgy döntöttem, hogy változtatok és keresek egy személyi edzőt. 🙂 A Gildában már korábban is voltam, szóval ismertem a terepet, közel is van. A neten megnéztem az edzőket és nekem Judit lett a legszimpatikusabb, ezért őt választottam. 🙂 És jól döntöttem mert Judit tényleg egy nagyon aranyos, kedves, megértő, profi edző. 🙂 Az edzések mindig nagyon élvezetesek, kemények és frissítőek. 🙂 Néha többen vagyunk egyszerre de ez engem egyáltalán nem zavar, mert társasági ember vagyok és a többiek is nagyon jó fejek. 🙂 De van valami ami megkülönbözteti Juditot a többi edzőtől az, hogy ő abszolút emberközpontú és ha valami problémád van akkor meghallgat és segít. 🙂 Lassan 1 éve lesz, hogy járok hozzá és ezalatt az idő alatt nagyon megszerettem az edzéseit és úgy érzem végre megtaláltam azt a sportot ami igazán tetszik és amit szívesen csinálok. Javult az állóképességem és formálódtam is. Mindenkinek csak ajánlani tudom Juditot! 🙂
Meszerics Anna
2012. tavaszán kezdtem el járni Judithoz, mert nem tetszett magamon az a plusz 3-4 kiló, amit egy évvel előtte felszedtem és akárhogyan próbálkoztam, nem akart rólam lemenni a felesleg. Egy héten egyszeri alkalom is elég volt hozzá, hogy néhány hónapon belül fittebbnek és magabiztosabbnak érezzem magam, javult a tartásom és a felesleges kilók is el kezdtek olvadni. Az edzések mindig jó hangulatban telnek, még akkor is,ha szombaton 8-tól kezdődnek és az embernek még inkább aludni lenne kedve. Nagyon fontos, hogy a mozgás mellett Judit étkezési tanácsait is meg kell fogadni,különben el fog maradni az eredmény! Az elején rossz és kiábrándító elbúcsúzni a berögzült étkezési szokásainktól, de amikor jönnek az eredmények, akkor az mindenlemondásért kárpótol.
Tóth Vanda
Judit órái nagyon változatosak, sokszínűek, emellett rendkívül jó hangulatban telnek 🙂 Köszönhető ez annak, hogy Judit már az első alkalommal mindenkivel megtalálja a közös hangot és tudja, hogy a jó edzéshez nem csak a kemény munka és a sok "szenvedés", de a vidám légkör is éppúgy hozzá tartozik. Emlékszem, amikor először mentem be hozzá az edzőterembe, kissé feszült voltam, amit persze ő rögtön észrevett. Néhány perc beszélgetés - és természetesen gyakorlatvégzés- után azonban rájöttem, hogy nincs mitől tartanom, hiszen mindent alaposan megmutat és elmagyaráz. Az egyéni képességeket figyelembe véve állítja össze a gyakorlatsorokat, maximálisan törekedve arra, hogy a fejlődés érezhető legyen.
Kósa Tünde
Számos edzésformát kipróbáltunk. Sajnos egyik sem hozta meg a kívánt hatást. Amikor újra elhatároztuk, hogy keresünk egy kondi termet, mindenképp szerettünk volna igénybe venni egy személyi edző segítségét. Ekkor találtunk rá Judyra. Már a telefonon folytatott beszélgetésünk során kiderült, hogy egy kedves, nyitott, ugyanakkor egy határozott és profi ember a szakmájában. Először csak kipróbálni mentünk el, de hamar kiderült, hogy ő a mi emberünk. Ezalatt a 2 Hónap alatt megmutatta nekünk, hogy hogyan kell kitartónak lenni, ha valamit el akarunk érni a testformálásunk során. Az órái soha nem unalmasak, még nem volt ugyanolyan gyakorlat az edzések alatt, ami azért jó, hogy ne csak kényszer, hanem szórakozás is legyen az edzés.
Sipos Izaballa és Sipos Olívia
2012 májusában találtam rá Juditra szerencsémre. Egészségügyi okok miatt rövid idő alatt nagyon sokat híztam. Számos sikertelen fogyási kísérlet után végső elkeseredésemben úgy döntöttem, hogy személyi edző segítségét kérem. Nehezen vettem rá magam, hogy megtegyem a kezdő lépést, de miután írtam egy emailt Juditnak és ő nagyon rövid időn belül válaszolt is, úgy döntöttem, belevágok. Egy-két nap múlva már meg is volt az első edzés, ami még inkább meghozta a kedvem a fogyás ezen módjához. Judit végtelen türelme, de ugyanakkor követelő módszere és nem utolsó sorban vidám és szórakoztató természete miatt szívesen jártam az edzésekre. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az elmúlt hónapokban nem csupán egy személyi edzőre, hanem egy barátra is találtam az ő személyében. Életem végéig hálás leszek neki, amiért bevezetett és megkedveltetett velem egy olyan világot, amire azt gondoltam korábban, hogy sohasem találnám meg a helyemet. A betegségem miatt a rendszeres mozgás előírás számomra, de hála Juditnak megtaláltam ennek a módját, amelyben örömömet lelem, nem pedig "muszájként" értelmezem. Mindenkinek, aki hozzám hasonló helyzetben van és latolgatja a kezdő lépést, egy új életminőség kialakításában a legjobb segítőtárs : Judit!
Szanyi Diána
Soká vártam azzal, hogy konditerembe járjak edzeni, de amikor rászántam magam rögtön tudtam, hogy edzővel éri meg elkezdeni. Sokat keresgéltem és végül Juditot választottam egyrészt azért, amiket írtak róla mások, másrészt ő volt a legszimpatikusabb. Korábban párszor voltam ugyan edzőteremben, de fejlődést érdemben nem tudtam produkálni. Másképp volt ez Judittal: már három hónap után szemmel látható volt a fejlődés. Az edzések jó hangulatban teltek, és nem az a tipikus „eddz, hogy jól nézz ki!” kategória, hanem valóban jól érzed magad a bőrödben edzés közben és utána is. Tehát akik minőségi segítséget várnak, baráti ár mellett azoknak Judit egyértelműen jó választás.
Kígyós-Vargha Gábor
Teljesen véletlenül találtam rá erre az igényes, figyelemfelkeltő honlapra. 57 évemre tekintettel úgy gondoltam, hogy Judit lesz az alkalmas személy, akit szívesen megbíznék testem edzésével. Nem tévedtem! Judit nagyon bátorítóan hatott rám, segítségével megváltozott az életminőségem. Megmutatta nekem, melyik gépet hogyan kell helyesen használni, mennyire fontosak a pihenőidők (és azok hossza), a bemelegítés, a nyújtás és nagyon sok olyan trükköt, amivel hatékonyan lehet fejlődni rövid idő alatt. Nekem a Judit által nyújtott edzésforma épp "bejön": változatos, hozzáértő edzéseket tart, nincs két egyforma óra, ezért azok erősen motíválnak. Kedvesen, de határozottan hajt és tudom, hogy mindezt az érdekemben teszi. Szerencsére nincs tekintettel a koromra, elvárja a feladatok pontos végzését - az órákon való pontos megjelenést -, minden rossz mozzanatot azonnal kijavít. Különösen az fogott meg, hogy személyekre és percre lebontott edzéstervvel készül az edzésekre. A heti többszöri edzés gyakorlatilag az életem része lett és a hobbimmá vált úgy, hogy kevésbé érzem magam fáradtnak, energikusabb vagyok. Köszönöm Judit!
Sziklavári Mária
Egy rosszul megtervezett edzésprogram és/vagy a helytelenül végrehajtott gyakorlatok nem hogy nem vezetnek célra, de veszélyesek is lehetnek az egészségre. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy mielőtt bárki is súlyzós edzésekbe kezd, kérje szakember segítségét, hogy egy személyre szabott programmal a lehető legrövidebb idő alatt biztonságban érje el a neki legmegfelelőbb eredményt. 38 éves vagyok. Szerencsésnek mondhatom magam,hogy megtaláltam Juditot,aki magasan kvalifikált személyi tréner , akiben megtaláltam a megbízható, tapasztalt, felkészült edzőt és már barátomnak is tudhatom Őt. Kreatív, az edzéseim változatosak, minden izomcsoportomat átmozgatja, nagyon jó a hangulat. Mindig jókedvű, könnyen tudja motiválni az embereket. Mindent elmagyaráz és az egészség a cél, nem az erőfitogtatás. A személyiségemnek, alkatomnak megfelelő feladatsort állítja össze és persze felméri, hogy nekem melyik feladatot mekkora súlyokkal a legideálisabb végezni. Nyomon követi a fejlődésemet és ennek megfelelően ha kell, módosítja az edzéstervemet. Sőt táplálkozási tanácsot is ad, ami nem utolsó:-) Én mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sugár Andi
Az interneten találtam rá Judit honlapjára, majd miután alaposan átnéztem és elolvasgattam amit írt nagyon szimpatikus lett így gondoltam megbeszélek vele egy időpontot, na azóta Judithoz járok edzeni 🙂 Az edzések mindig jó hangulatban teltek, és tényleg minden alkalommal más más feladatokat, gyakorlatokat kellett végrehajtani. Judit pontosan tudta, hogy hol tartok az edzettségi szintemen és amikor eljött az ideje kicsit keményítettük az edzésemen. Szerintem Judit nagyszerű személyi edző!!! Rengeteg energiát belefordít, hogy mindig megfelelően felkészült legyen és hogy mi edzésközbe még jól is érezzük magunkat. Más edzők fele ennyit se foglalkoznának velünk. Judittal az edzés könnyűnek tűnik (de azért a súlyzók nehezek 😛 ) és vidám, úgyhogy én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! 🙂
Nádas Vera
Ülő munkát végzek és a pandémia alatt éreztem, hogy szükségem van valamilyen rendszeres mozgásra, melyet otthon a lakásban végezhetek. Ekkor találkoztam Judittal, akivel immáron a második éve edzünk együtt. Judit órái rendkívül változatosak, nem ismétlődnek a gyakorlatok (talán csak a kitörés a személyes kedvencem :)). Minden óra rendkívül jó hangulatban, viccelődve, sztorizgatva telik, így néha észre sem veszem hogy már eltelt az egy óra. Ami a legfontosabb: az eredmény szemmel látható, mióta elkezdtem edzeni, sokkal tónusosabb az izomzatom és ami engem igazán meggyőzött, hogy a kedvenc sportom, a futás is sokkal jobban megy a Judit féle erősítő edzések mellett! Szívből ajánlom mindenkinek, aki a jó hangulatú órákon egészséges módon akar erősítő edzést végezni!
Pájer Ivett
Mire vársz még?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségeim

Keress fel!

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén és építsük fel együtt a testet, amire vágysz! 06:00-20:00-ig bármikor hívhatsz!

Skype: hazadi.judit
Telefonszám: (+36)-70-602-9046
Email: hazadijudit@gmail.com
Scroll to Top